+ Warnsvelder aangehouden na mishandeling

Geplaatst op 12 maart 2010, om 17:26 uur

ZUTPHEN – De politie heeft op donderdag 11 maart een 39-jarige man uit Warnsveld aangehouden op verdenking van mishandeling. De verdachte zou een 60-jarige man uit Zutphen meerdere malen geschopt en geslagen hebben in een garage aan de Oude Wed in Zutphen.

De politie kreeg omstreeks 18.00 uur melding van de mishandeling. De 60-jarige man bevond zich in zijn garage toen de verdachte op hem af kwam lopen. De verdachte heeft het slachtoffer vervolgens meerdere malen geschopt en geslagen, waarbij het slachtoffer letsel aan zijn hoofd opliep. Het motief van de mishandeling is nog niet duidelijk. De politie kon na onderzoek de 39-jarige man aanhouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau en voor nader verhoor ingesloten.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Acht boetes bij verkeerscontrole Eerbeek

EERBEEK – De politie heeft op donderdagavond 11 maart een algemene verkeerscontrole gehouden op de Loenenseweg in Eerbeek.

In totaal hebben 65 bestuurders een blaastest gedaan, geen van hen bleek teveel gedronken te hebben. Er zijn acht bekeuringen uitgeschreven, voor onder andere het niet dragen van een autogordel, onverzekerd rijden en het niet kunnen tonen van rijbewijs of kentekenbewijs.