+ Beschonken bestuurder twee keer aangehouden - GelreNieuws.nl

+ Beschonken bestuurder twee keer aangehouden

Geplaatst op 18 april 2010, om 15:47 uur

APELDOORN – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 18 april een 23-jarige man uit Bunschoten aangehouden op het Kanaal Noord in Apeldoorn voor het rijden onder invloed van alcohol.

Politieagenten zagen de man omstreeks 00.30 uur rijden. Zij besloten de man een stopteken te geven, omdat hij opviel door zijn rijgedrag. Een blaastest wees uit dat de man onder invloed van alcohol was. Hierop is hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hier blies hij een promillage van 1,0. De man kreeg een rijverbod van zes uren en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

De man hield zich echter niet aan het rijverbod, want korte tijd later werd hij op de Europaweg rijdend in zijn auto aangetroffen. De man werd wederom aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Ook nu blies hij een promillage van 1,0.  In verband met recidive en omdat de man beginnend bestuurder is, is zijn auto is in beslaggenomen. Over de afhandeling van de zaak wordt contact opgenomen met de Officier van Justitie.

Jongens aangehouden na mishandeling

APELDOORN – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 18 april in het centrum van Apeldoorn twee minderjarige jongens uit Zwolle aangehouden op verdenking van mishandeling

Omstreeks 04.00 uur kwam bij de politie de melding binnen dat op de Hoofdstraat een 24-jarie man was mishandeld. Agenten die ter plaatse gingen troffen de twee jongens aan. De jongens zijn aangehouden en voor nader verhoor overgebracht naar het politiebureau. Hun ouders zijn in kennis gesteld van het gebeurde.

Rijbewijs beginnend bestuurder ingenomen

APELDOORN – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 18 april een 33-jarige vrouw uit Apeldoorn aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.

De automobiliste werd omstreeks 01.50 uur staande gehouden op de Burgemeester Jonkheer Quarles van Uffordlaan voor een alcoholcontrole. Een blaastest wees uit dat de vrouw onder invloed was van alcohol. Hierop is zij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar zij 1,4 promille blies.

De 33-jarige is beginnend bestuurder. Haar rijbewijs is ingevorderd. De politie maakt proces-verbaal op.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com