+ Rijverbod voor dronken fietser

Geplaatst op 18 april 2010, om 15:52 uur

ERMELO – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 18 april op de Dirk Staalweg in Ermelo een 29-jarige man uit Ermelo aangehouden voor het rijden onder invloed.

Agenten zagen de man omstreeks 01.00 uur zonder verlichting op de Dirk Staalweg fietsen. Zij lieten hem stoppen om hem daarvoor te bekeuren. Bij de man werd een alcohollucht geroken, waarna bij de man een blaastest werd afgenomen. Hieruit bleek dat hij onder invloed van alcohol was. De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hier blies hij een promillage van 1,6. De man kreeg een rijverbod opgelegd en de politie maakt proces-verbaal op.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Rijbewijs dronken bromfietser ingevorderd

ERMELO – De politie heeft zaterdagavond 17 april op de Limburg van Stirumlaan in Ermelo een 18-jarige snorfietser uit Ermelo aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.

Agenten zagen de snorfietser omstreeks 21.00 uur met hoge snelheid in Ermelo rijden. Op de Limburg van Stirumlaan konden ze hem een stopteken geven, waaraan de jongeman voldeed. Een blaastest wees uit dat de jongeman onder invloed van alcohol was. Hierop is hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar blies hij 1,0 promille. Omdat de jongeman beginnend bestuurder is, werd zijn rijbewijs ingevorderd. De politie maakt proces verbaal op.

Beschonken automobilist uit de bocht gevolgen

HIERDEN – De politie maakt proces-verbaal op tegen een 24-jarige man uit Ermelo.  Hij raakte zaterdagavond 17 april op de Hoeveweg in Hierden betrokken bij een aanrijding en bleek te hebben gedronken.

De man was omstreeks 21.45 uur met zijn auto op de Hoeveweg in Hierden uit de bocht gevlogen. Bij dit ongeval raakte niemand gewond. De man bleek te hebben gedronken en werd aangehouden. Op het politiebureau blies hij 2,3 promille, zijn rijbewijs is ingevorderd. De politie maakt proces-verbaal op.