+ Met auto de sloot in langs A28

Geplaatst op 15 april 2010, om 16:09 uur

PUTTEN – Een 55-jarige automobiliste uit Leusden kwam woensdagavond 14 april met de schrik vrij toen zij bij een eenzijdig verkeersongeval op de A28 met haar auto in een naastgelegen sloot belandde.

De hulpdiensten kregen omstreeks 23:00 uur de melding van het ongeval. De 55-jarige vrouw reed op de snelweg A28 van Zwolle naar Amersfoort toen zij in een slip raakte omdat zij te laat had opgemerkt dat haar voorganger langzamer reed dan dat ze had ingeschat. Door de slip belandde haar voertuig in een naastgelegen sloot. De bestuurster bleef gelukkig ongedeerd. De auto is weggesleept.

Inbraak in bedrijfspanden

VAASSEN – In de nacht van dinsdag op woensdag 14 april is er in twee naast elkaar gelegen bedrijfspanden aan de Spinfondsweg en de Riezebosweg in Vaassen ingebroken. Er werd geld en een auto ontvreemd uit de panden.

De inbraken werden woensdagochtend gemeld. Bij beide panden is men binnengekomen door een deur te forceren. Bij de Riezebosweg werd er geld weggenomen, bij de Spinfondsweg is een auto vanuit het pand gestolen. De politie heeft beide zaken in onderzoek.

Bestuurders opgevoerde bromfietsen op de bon

ERMELO – De politie heeft woensdagochtend 14 april op de Paul Krugerweg in Ermelo een bromfietscontrole gehouden. Hierbij zijn onder meer 10 bromfietsers bekeurd voor hun opgevoerde brommers.

Naast de bekeuringen voor de opgevoerde brommers, kregen vijf bromfietsers hun ‘eerste waarschuwing’. Bij een derde waarschuwing wordt een bromfiets in beslag genomen.

Onder invloed rijden zonder rijbewijs

EPE – De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag een 40-jarige automobilist uit Epe aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Ook bleek de man niet in het bezit van een geldig rijbewijs.

De politie zag de man omstreeks 01:45 uur op de Eperweg in Epe rijden. Het was de agenten bekend dat hij niet in het bezit is van een geldig rijbewijs. De bestuurder werd staande gehouden op de Heerderweg en bleek zichtbaar ook onder invloed van alcohol. Hierop is hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar blies de Epenaar 2,6 promille. De politie maakt proces-verbaal op voor zowel het rijden onder invloed van alcohol, als het rijden zonder geldig rijbewijs.