+ Meisje (10) licht gewond bij aanrijding Vaassen - GelreNieuws.nl

+ Meisje (10) licht gewond bij aanrijding Vaassen

Geplaatst op 17 april 2010, om 12:04 uur

VAASSEN – Een 10-jarig meisje uit Vaassen is vrijdagmiddag 16 april bij een verkeersongeval op de Apeldoornseweg in Vaassen licht gewond geraakt.

Het meisje stak omstreeks 15.00 uur van achter een busje de Vaassenseweg over en werd daarbij aangereden door een 66-jarige snorfietser uit Vaassen, die over het fietspad reed. Het meisje en de snorfietser kwamen hierbij hard ten val. Het meisje is met schaafwonden en een lichte hersenschudding overgebracht naar het ziekenhuis. Na behandeling mocht zij weer naar huis. De man uit Vaassen hield aan de aanrijding ook schaafwonden over en heeft zicht onder doktersbehandeling gesteld.

Vernieler autospiegel aangehouden

NUNSPEET – De politie heeft vrijdagavond 16 april een minderjarige jongen uit Nunspeet aangehouden op verdenking van vernieling van een autospiegel. Een 22-jarige man uit Nunspeet is aangehouden voor mishandeling.

De politie kreeg omstreeks 23.00 uur de melding dat een jongen op de Lupineweg in Nunspeet een spiegel van een auto had vernield. Agenten die ter plaatse gingen hebben de jongen aangehouden en ingesloten voor nader verhoor. Een 22-jarige man uit Nunspeet die na de vernieling ter plaatse kwam kreeg wat onenigheid met de jongen en gaf hem daarbij een kopstoot. Deze man werd aangehouden voor mishandeling en overgebracht naar het politiebureau. Hij is na verhoor in vrijheid gesteld. De politie heeft de zaak in onderzoek.