+ Door losse veter met auto de sloot in - GelreNieuws.nl

+ Door losse veter met auto de sloot in

Geplaatst op 5 april 2010, om 12:03 uur

GROENLO – Een 27-jarige Winterswijker is zondag 4 april met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. Hij kon op de rondweg N 319 onder Groenlo niet meer remmen omdat zijn losse veter om het gaspedaal geraakt was. Hij kwam in een sloot tot stilstand.

De hulpdiensten kregen omstreeks 14.50 uur melding van een ongeval bij de rotonde met de Marskramer. Ter plaatse troffen zij een auto op de kop aan. De bestuurder bleek gewond en werd per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Hij verklaarde uit de richting van Winterswijk te zijn gekomen en had op de rotonde rechtsaf willen slaan. Zijn losse veter had om het gaspedaal gezeten, wardoor hij niet kon remmen. Via het gras belandde hij in een sloot. De auto is zwaar beschadigd weggesleept.

Dronken automobilist botst tegen geparkeerde auto

DOETINCHEM – Een 28-jarige man uit de gemeente Berkelland die te diep in het glaasje had gekeken is zondagavond 4 april op de Kruisbergseweg in Doetinchem tegen een stilstaande auto gebotst. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij krijgt een proces-verbaal.

De aanrijding werd kort voor middernacht gemeld. Ter plaatse gekomen troffen agenten twee zwaar beschadigde auto’s aan. De 28-jarige bleek tegen een geparkeerde auto te zijn gereden en had gedronken. Op het politiebureau blies hij bijna 2.0 promille. Zijn rijbewijs is ingevorderd en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Eigenaar achterhaalt fietsendief

MEGCHELEN – De eigenaar van een fiets heeft zondag 4 april een 22-jarige Duitser aan de politie overgedragen. De jongeman had even tevoren een fiets bij betrokkene van het erf aan de Heiseweg in Megchelen gestolen.

De melder zat thuis toen de jongeman in gezelschap van een vriend een fiets van het erf wegnam. De gedupeerde stapte in de auto en ging achter het duo aan. Hij hield de 22-jarige staande en de gewaarschuwde politie nam hem mee naar het politiebureau. De fiets ging terug naar de eigenaar en tegen de jongeman wordt proces-verbaal opgemaakt.

Verdacht van vernieling

EIBERGEN – De politie heeft in de nacht van zondag op maandag 5 april in het centrum van Eibergen een 24-jarige man uit Groenlo aangehouden. Hij wordt er van verdacht een ruitje van een horecazaak te hebben vernield. Hij is ingesloten voor verhoor.

De politie kreeg omstreeks 02.30 uur een melding dat drie jongemannen problemen veroorzaakten in een horecazaak in Eibergen. Zij waren naar buiten gewerkt en daarbij had één van hen een ruitje vernield. Agenten gingen met het gegeven signalement op zoek naar het trio. In het centrum troffen zij één van de vermoedelijke verdachten met bebloede handen aan. Hij is meegenomen naar het politiebureau en ingesloten voor verhoor. Het onderzoek naar de andere twee wordt voortgezet.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com