Meidenclub op dievenpad in Apeldoorn - GelreNieuws.nl

Meidenclub op dievenpad in Apeldoorn

Geplaatst op 17 april 2010, om 12:01 uur

APELDOORN – De politie in heeft vrijdag 16 april op het Marktplein in Apeldoorn vier dames aangehouden na winkeldiefstal.

Omstreeks 16.00 uur werd bij de politie gemeld dat er een winkeldiefstal had plaatsgevonden bij een winkel aan het Marktplein in Apeldoorn en dat de vermoedelijke daders waren weggelopen. Agenten die ter plaatse kwamen konden aan de hand van het signalement een 26-jarige vrouw uit Cappelle aan den IJssel en een 15-jarig meisje uit Apeldoorn korte tijd later in een supermarkt aan de Deventerstraat aanhouden. Ook een 24-jarige vrouw uit Rotterdam en een 18-jarige vrouw uit Delft konden korte tijd later aan de hand van hun signalement worden aangehouden.

Na controle bleek dat de vrouwen in het bezit waren van een hoeveelheid goederen die afkomstig waren uit de supermarkt en uit de winkel aan het Marktplein, welke zij niet hadden betaald. De vrouwen zijn overgebracht naar het politiebureau. Het 15-jarige meisje is na verhoor in vrijheid gesteld. De overige drie vrouwen zijn ingesloten voor nader verhoor.