+ Wielrenners gewond bij val - GelreNieuws.nl

+ Wielrenners gewond bij val

Geplaatst op 15 april 2010, om 15:59 uur

GELSELAAR – Op woensdagavond 14 april zijn twee wielrenners uit Diepenheim gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Diepenheimseweg in Gelselaar. De twee mannen zijn met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De hulpdiensten kregen omstreeks 20.25 uur melding van het ongeval. Een groep wielrenners fietste over de Diepenheimseweg in Gelselaar, toen één van hen uit balans raakte doordat zijn voorwiel in een gat in de weg terecht kwam. Hierdoor kwamen twee fietsers, van 40 en 49 jaar oud, ten val en liepen verwondingen op. Beide mannen zijn met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Op dieven pad?

GROENLO – De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag 15 april twee mannen uit Doetinchem aangehouden op verdenking van poging tot diefstal op de Terborgseweg in Varsseveld.

Een bedrijf aan de Batterij in Groenlo had extra toezicht op het terrein geregeld naar aanleiding van een diefstal eerder vorige week. Een beveiligingsbedrijf signaleerde omstreeks 00.10 uur een verdachte auto op het terrein. De politie werd ingelicht en trof de betreffende auto even later op de Terborgseweg in Varsseveld aan. De auto werd staande gehouden en bij controle trof de politie een slijptol in de auto aan. De inzittenden, twee Doetinchemmers van 25 en 27 jaar, zijn overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor en onderzoek.

Vrouw aangehouden na winkeldiefstal

DIDAM – De politie heeft op woensdag 14 april een 61-jarige vrouw uit Didam verhoord voor een winkeldiefstal bij een supermarkt aan de Rozenstraat in Didam.

De politie kreeg omstreeks 16.45 uur melding dat een vrouw geprobeerd had goederen mee te nemen bij een supermarkt aan de Rozenstraat in Didam. Winkelpersoneel zag dat de vrouw zich vreemd gedroeg. Hierop hebben zij haar staande gehouden. De vrouw bleek vlees uit de verpakking gehaald te hebben en had deze in haar tas gestopt. De politie werd ingelicht en die heeft de vrouw aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor. De vrouw is met een boete heengezonden.

Rijden tijdens rijontzegging

DOETINCHEM – De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag 15 april een 52-jarige vrouw uit Doetinchem bekeurd voor het rijden in een auto tijdens een rijontzegging.

Surveillerende agenten zagen de vrouw omstreeks 03.30 uur rijden op de Nieuweweg in Doetinchem. Het was de agenten bekend dat het rijbewijs van de vrouw ingevorderd was. Zij werd staande gehouden en kreeg een bekeuring voor het rijden tijdens een rijontzegging.

Verkeerscontrole

DOETINCHEM – De politie heeft op woensdag 14 april een algemene verkeerscontrole gehouden op de Bevrijdingsstraat te Doetinchem. Er zijn in totaal negen bestuurders bekeurd.

De politie hield de verkeerscontrole in de ochtenduren. Er werden onder meer bekeuringen opgemaakt voor het niet dragen van een veiligheidsgordel, rijden door rood licht en het rijden in een onverzekerde auto.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com