Apeldoorner van portemonnee en gsm beroofd - GelreNieuws.nl

Apeldoorner van portemonnee en gsm beroofd

Geplaatst op 31 mei 2010, om 19:54 uur

APELDOORN – Op zondagavond 30 mei vond er een beroving plaats op de Molenstraat-Centrum in Apeldoorn. Een 21-jarige Apeldoorner werd van zijn portemonnee en mobiele telefoon beroofd.

De beroving vond omstreeks 23:30 uur plaats. De 21-jarige jongeman was vanaf het station lopend op weg naar huis. Op de Molenstraat-Centrum werd de man plotseling bedreigd door een nog onbekende man met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. De 21-jarige man werd gedwongen zijn portemonnee en mobiele telefoon af te staan. Na de beroving is de dader weggerend in de richting van de Sophialaan.

Het signalement van de dader luidt als volgt: man met getinte huidskleur en donker haar, ongeveer 20 jaar oud, normaal postuur en ongeveer 1.80 meter lang. Hij droeg een zwarte jas met capuchon, een donkere spijkerbroek en donkere schoenen.

De politie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar getuigen van de beroving of mensen die wellicht de dader hebben zien wegrennen. Zij kunnen de politie bellen via 0900-8844.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com