+ Man gewond bij ongeval in Harderwijk

Geplaatst op 12 mei 2010, om 14:01 uur

HARDERWIJK – Op dinsdagmiddag heeft een ongeval plaatsgevonden op de Fahrenheitsweg in Harderwijk. Hierbij is een 44-jarige man uit Ermelo met letsel aan het been  overgebracht naar het ziekenhuis.

De aanrijding vond omstreeks 16:35 uur plaats. De man fietste op de Fahrenheitsweg toen van links een auto aankwam. De 57-jarige autobestuurster uit Putten zag de man vermoedelijk over het hoofd waardoor zij tegen de fietser botste. De man is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Zakkenrolsters actief

WEZEP – Op dinsdag 11 mei is in de Meidoornpassage in Wezep een oudere dame van haar portemonnee gerold.

De vrouw uit Wezep, stond omstreeks 13:30 uur in een drogisterij. Hier werd zij aangesproken door twee buitenlandse vrouwen die dicht op haar kwamen staan. Na het gesprek merkte zij dat haar portemonnee uit haar tas was genomen.

Het gaat om twee getinte vrouwen van ongeveer 25 jaar. Ze zijn circa 1.60 meter lang. Beiden hadden lang donker haar en spraken Engels.

De politie doet onderzoek en adviseert om tassen altijd gesloten bij zich te dragen.

Inbraak in school

EPE – In de nacht van dinsdag op woensdag 12 mei is er ingebroken in een school aan de Schotweg in Epe. Hierbij is onder meer een beamer weggenomen.

De politie kreeg omstreeks 02:00 uur de melding van de inbraak. Ter plaatse bleek een raam te zijn geforceerd om binnen te komen. Hier kon de beamer worden weggenomen. De politie doet onderzoek naar de inbraak en zoekt tips en informatie. Men kan bellen via 0900-8844.