Docent (26) Stedelijk overleden na ongeval - GelreNieuws.nl

Docent (26) Stedelijk overleden na ongeval

Geplaatst op 24 juni 2010, om 21:39 uur

DEVENTER – De automobilist die donderdagmiddag ernstig gewond raakte bij een verkeersongeval op de Deventerweg in Deventer is donderdagavond in het ziekenhuis overleden. Het gaat om een 26-jarige inwoner van Deventer. Dat meldde de politie.

De man reed in de richting van het centrum en botste kort na 17 uur door een nog onbekende oorzaak achterop een vrachtwagen. Waarschijnlijk merkte hij te laat op dat de vrachtwagen die voor hem reed, afremde voor de verkeerslichten. De automobilist raakte bekneld en moest door de hulpdiensten worden bevrijd. Hij werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij in de loop van de avond overleed.

Het verkeer richting het centrum ondervond veel hinder van het ongeval. De afslag Deventer van de A1 was tijdelijk afgesloten.

Verslagenheid
De man gaf les op het Stedelijk Daltoncollege in Zutphen. Op de locatie Wijnhofstraat liep de man stage voor zijn opleiding tot docent Maatschappijleer. Op de school is door collega’s en leerlingen met grote verslagenheid op zijn overlijden gereageerd, zo laat de school weten op de website. In het lokaal waar hij les gaf is voor de leerlingen een gedenkhoek ingericht, waar zij hun gedachten en gevoelens kunnen uiten.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com