Politie zoekt getuigen van poging overval - GelreNieuws        

Politie zoekt getuigen van poging overval

Geplaatst op 3 september 2010, om 19:41 uur

HEERDE – In de nacht van donderdag op vrijdag 3 september heeft er een poging overval plaatsgevonden op een eetgelegenheid aan de Bonenburgerlaan in Heerde. De politie zoekt getuigen.

Rond 00.30 uur stopte er een donkerkleurige personenauto, vermoedelijk een BMW, voor de eetgelegenheid aan de Bonenburgerlaan. De bestuurder van de auto bleef zitten en twee mannen stapten uit. Eenmaal binnen pakte één van de mannen plotseling een 34-jarige medewerker vast. De medewerker verzette zich en bij de worsteling die ontstond, liep één dader letsel op boven zijn oog. De andere man probeerde de kassa te openen, wat niet lukte. De overvallers zijn zonder buit met de auto gevlucht in de richting van de Keuterstraat.

De daders waren vermoedelijk drie blanke mannen. Van de twee mannen die binnen zijn geweest heeft de politie als signalement genoteerd: twee mannen van ongeveer 20 á 25 jaar,  één verdachte droeg een oorbel en de ander een tatoeage op zijn rechterarm. Beide hebben kort donker haar en een fors postuur. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar tips en getuigen. Men kan de politie bellen op 0900-8844.