Twee mannen na achtervolging aangehouden - GelreNieuws.nl

Twee mannen na achtervolging aangehouden

Geplaatst op 30 december 2010, om 15:50 uur

APELDOORN – De politie heeft woensdagavond 29 december op de Zevenhuizenseweg in Apeldoorn, na een korte achtervolging, twee mannen uit Apeldoorn aangehouden. De 42-jarige bestuurder werd aangehouden voor rijden onder invloed, de 33-jarige bijrijder voor mogelijke betrokkenheid bij een tasjesroof op 21 december.

De politie gaf de bestuurder een stopteken nadat zij een tip hadden ontvangen over rijden onder invloed van alcohol. De bestuurder negeerde het stopteken en ging er bij het zien van de politie vandoor. De politie achtervolgde de man, die uiteindelijk stopte op de Zevenhuizenseweg, waar de politie beide mannen aanhield.

Een blaastest toonde aan dat de 42-jarige bestuurder inderdaad onder invloed van alcohol was. Op het politiebureau blies de man een promillage van 1,1 promille. De 33-jarige bijrijder bleek na controle van zijn identiteit gezocht te worden in verband met een eerder gepleegde tasjesroof. Beide mannen zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau en ontvangen een proces-verbaal.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com