Man kwam om door noodlottig ongeval

Geplaatst op 24 januari 2011, om 19:38 uur

APELDOORN – Het onderzoek naar de dood van een 27-jarige man uit Apeldoorn die zaterdagochtend 22 januari werd aangetroffen in een sloot aan de Kaartenmakershoeve in Apeldoorn, is afgerond. Er zijn geen aanwijzingen aangetroffen dat sprake is geweest van een misdrijf. De familie is geïnformeerd over de uitkomsten van het onderzoek.

Zijn levenloze lichaam werd zaterdagochtend door een voorbijganger opgemerkt. De politie is direct een uitgebreid onderzoek gestart naar de identiteit van de man en de toedracht van zijn dood.

Na onderzoek bleek het te gaan om een 27-jarige man uit Apeldoorn. De familie van de man is zaterdag in kennis gesteld en heeft het lichaam geïdentificeerd. Omdat nog niet meteen duidelijk was hoe de man omgekomen was, werd het onderzoek voortgezet, inclusief onderzoek op de plek waar de man gevonden is en het horen van diverse kennissen, betrokkenen en getuigen. Ook is sectie verricht op het lichaam. Uitkomst van het onderzoek is dat zijn dood een noodlottig ongeval is geweest.

Om privacy redenen doet de politie geen nadere mededelingen over de toedracht.