Bromfietser gewond bij aanrijding in Didam - GelreNieuws.nl

Bromfietser gewond bij aanrijding in Didam

Geplaatst op 15 februari 2011, om 18:02 uur

DIDAM – Een 17-jarige bromfietser uit Ellecom raakte maandagochtend 14 februari gewond bij een aanrijding met een auto. Dit gebeurde op de Truisweg, bij de kruising met de Doesburgseweg in Didam. Hij is met arm- en beenletsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De hulpdiensten kregen rond kwart voor acht de melding van het ongeval. De jongen reed over de Doesburgseweg, komend uit de richting van Angerlo. Bij de kruising met de Truisweg zag een 41-jarige automobilist uit Doetinchem, die over de Truisweg uit de richting van Nieuw Wehl kwam, hem kennelijk over het hoofd.

Een aanrijding tussen beide was het gevolg. De verkeersongevallendienst van de politie kwam ter plaatse en stelde een onderzoek in naar de mogelijke toedracht van het ongeval. Uit eerste onderzoek blijkt dat de bromfietser niet over het verplichte bromfiets/fietspad reed, maar op de rijbaan van de Doesburgseweg. Over de constructiesnelheid van de bromfiets en het voeren van de verlichting is nog geen duidelijkheid.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com