Zes aanhoudingen na nishandelingen nieuwjaarsnacht - GelreNieuws.nl

Zes aanhoudingen na nishandelingen nieuwjaarsnacht

Geplaatst op 8 februari 2011, om 15:53 uur

BORCULO – De politie heeft in de afgelopen weken zes verdachten verhoord naar aanleiding van mishandelingen van twee mannen uit Borculo. De mishandelingen vonden plaats tijdens de nieuwjaarsnacht op het Muraltplein in Borculo.

De twee mannen van 32 en 33 jaar, liepen omstreeks 02.15 uur over het Muraltplein in Borculo. Op het Muraltplein werden zij geconfronteerd met een groep rumoerige jongeren. Nadat de mannen zich met de jongeren bemoeiden, ontstond er een conflict tussen beide partijen. Het conflict escaleerde zodanig dat de 32-jarige man uit Borculo ernstig gezichtsletsel op liep. De ander liep diverse kneuzingen op. Het duo deed aangifte bij de politie. De politie heeft een onderzoek ingesteld en heeft twee verdachten aangehouden. De overige vier verdachten hebben zich vrijwillig gemeld of zijn voor verhoor uitgenodigd op het politiebureau.

Van twee verdachten van 16 en 17 jaar kon hun rol onvoldoende worden aangetoond. Een verdachte van 17 jaar wordt aangemeld bij het jeugdpreventieteam, waar een passende maatregel zal worden opgelegd. Tegen twee 18-jarige verdachten is proces-verbaal opgemaakt. Ook tegen een 17-jarige verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt, omdat hij vermoedelijk de fatale klap heeft gegeven, waardoor het gezichtsletsel is ontstaan. Alle verdachten zijn afkomstig uit de gemeente Berkelland.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com