Cafetaria in Apeldoorn overvallen - GelreNieuws.nl

Cafetaria in Apeldoorn overvallen

Geplaatst op 19 maart 2011, om 16:18 uur

APELDOORN – Vrijdagavond 18 maart heeft een onbekende man een overval gepleegd op een cafetaria aan de Eglantier in Apeldoorn. De politie is nog op zoek naar getuigen en met name naar een man die ten tijde van de overval in de cafetaria was.

De overval is rond 23.30 uur bij de politie gemeld. De onbekende man kwam de cafetaria binnen en dreigde het personeel met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. De politie kwam direct ter plaatse en is een uitgebreid onderzoek gestart. Bij de overval is er niets buit gemaakt en raakte niemand gewond.

De man had een blanke huidskleur, was tussen de 20 en 30 jaar en tussen de 1.80 en 1.90m lang. Hij heeft een wat breder postuur. Hij droeg een blauwe jas met aan de voorzijde een witte tekst en een capuchon en had zijn gezicht bedekt.

De politie is nog op zoek naar een getuige die ten tijde van de overval in de cafetaria was, maar niet meer aanwezig was toen de politie ter plaatse was. De politie wil graag in contact komen met deze man.

De politie stelt een onderzoek in. Getuigen of anderen die meer weten over deze overval kunnen de politie bellen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com