Drie gewonden bij aanrijding in Epe

Geplaatst op 13 maart 2011, om 16:54 uur

EPE – De politie onderzoekt de toedracht van een aanrijding die zaterdagavond rond 22:00 uur plaatsvond op de Heerderweg in Epe. Drie mensen raakten gewond.

Bij de aanrijding is een Ford Mondeo komende uit de richting Epe op een Ford Focus gebotst die net het parkeerterrein van het Chinese restaurant aan de Heerderweg afreed. De auto komende uit de richting Epe werd bestuurd door een 26-jarige man uit Olst. De auto die het parkeerterrein afreed werd bestuurd door een 45-jarige man uit Zwolle. Naast hem in de auto zat zijn 49-jarige vrouw. De drie betrokkenen raakten alle drie gewond en zijn met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het echtpaar uit Zwolle is door de brandweer uit hun voertuig geknipt. Alle gewonden konden vandaag of morgen het ziekenhuis wel weer verlaten.

De politie heeft al enkele getuigen gesproken maar is benieuwd of er meer mensen zijn die iets van de aanrijding hebben gezien, of die wellicht vlak voor de aanrijding de donkerkleurige Ford Mondeo hebben zien rijden. De Verkeersongevallendienst van de politie heeft ook een onderzoek ingesteld. Getuigen kunnen de politie bellen via 0900-8844.