Vier mannen opgepakt bij Bouw Service Ermelo - GelreNieuws.nl

Vier mannen opgepakt bij Bouw Service Ermelo

Geplaatst op 11 maart 2011, om 21:33 uur

ERMELO -Vier mannen zijn vrijdagavond aangehouden bij het deze week failliet verklaarde bouwbedrijf Bouw Service Ermelo aan de Harderwijkerweg in Ermelo. Zij waren het bedrijf waren binnengedrongen.

Naar verluidt kwamen zij geld ophalen dat de eigenaar hen was verschuldigd.

De eigenaar voelde zich bedreigd en belde de politie. Meerdere politie-eenheden in kogelwerende vesten kwamen ter plaatse. Ook werden politiehonden achter de hand gehouden.

Volgens verschillende omstanders was van bedreiging geen sprake en waren de aangehouden mannen slechts uit op het geld dat de aannemer hen nog verschuldigd is. De politie wil dit (nog) niet bevestigen. Het bouwbedrijf is eerder deze week failliet verklaard.

Aanvulling:

De politie heeft vrijdagavond 11 maart drie mannen (19, 29 en 39 jaar) uit Soest aangehouden. De mannen bedreigden medewerkers van een bedrijf aan de Harderwijkerweg in Ermelo. Zij zijn meegenomen naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor. Een 28-jarige man uit Nijkerk wilde door de afzetting heen. Hij voldeed niet aan een vordering om weg te gaan en is ook aangehouden.

De politie kreeg omstreeks 18:50 uur de melding van een conflict bij een bedrijf aan de Harderwijkerweg. Drie mannen bedreigden personeelsleden. Agenten troffen bij het bedrijf de drie mannen aan. Zij zijn aangehouden voor bedreiging en meegenomen naar het politiebureau. De drie zijn ingesloten voor nader verhoor.

Even later kwam een 28-jarige man uit Nijkerk bij het bedrijf. Hij wilde door de afzetting heen en werd door agenten gesommeerd om weg te gaan. De man voldeed hier niet aan en is aangehouden. Hij verzette zich hevig bij zijn aanhouding. De man is meegenomen naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com