Poolse vrouwen aangereden op A50 - GelreNieuws.nl

Poolse vrouwen aangereden op A50

Geplaatst op 4 maart 2011, om 07:26 uur

HOENDERLOO –  Bij een aanrijding op de A50 ter hoogte van Hoenderloo is donderdagavond een 21-jarige Poolse vrouw om het leven gekomen. Een 28-jarige vrouw uit Polen raakte zwaar gewond.

Het incident vond rond 23 uur plaats. De politie vermoedt dat de twee vrouwen in de auto ruzie hebben gekregen. Ze hebben hun auto stilgezet en zijn de snelweg overgestoken. Op andere rijbaan, richting Apeldoorn, werden de vrouwen aangereden. Een 21-jarige Poolse vrouw is ter plaatse overleden en een 28-jarige Poolse vrouw is zwaar gewond geraakt. De inzittenden van de betrokken auto’s zijn niet gewond geraakt. Het Korps landelijke politiediensten (KLPD) heeft in samenwerking met de politie Gelderland Noord-Oost een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het incident. De rijbaan richting Apeldoorn was gedurige enige tijd volledig afgesloten. Rijkswaterstaat heeft een omleiding ingesteld.

De politie is op zoek naar getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken. Zij kunnen bellen met het Korps landelijke politiediensten via meldkamer in Driebergen op telefoonnummer 0343-535353.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com