Motorduo gewond bij ongeval Apeldoorn

Geplaatst op 26 juni 2011, om 20:26 uur

APELDOORN – Bij een ongeval tussen een auto en een motor zijn zondag 26 juni in Apeldoorn de motorrijder en zijn passagiere gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde op de Zutphensestraat met de afrit van de A1. Het duo was niet opgemerkt door een 43-jarige automobiliste uit Eindhoven.

De aanrijding werd omstreeks 09.50 uur gemeld en volgens de eerste melding zouden de berijders van de motor ernstig gewond zijn. Meerdere politie-eenheden en twee ambulances gingen naar de opgegeven locatie.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Beide slachtoffers, een man (24) en vrouw (23) uit Lichtenvoorde werden per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hun letsel is nog niet duidelijk.

Door het ongeval was de weg vanuit Voorst richting Apeldoorn afgesloten voor de hulpverlening en het onderzoek door de verkeersongevallendienst. Het verkeer werd via de A 1 omgeleid.

Uit een eerste onderzoek is gebleken, dat een 43-jarige Eindhovense met de auto van de A 1 kwam. Zij heeft een passerende auto voorrang gegeven, maar daarna de motorrijder over het hoofd gezien.