Poging overval shoarmazaak Vaassen

Geplaatst op 5 juni 2011, om 19:41 uur

VAASSEN – In de nacht van zaterdag op zondag 5 juni heeft een nog onbekende man geprobeerd een shoarmazaak aan de Apeldoornseweg in Vaassen te overvallen.

De man stond om 02:45 uur ineens in de opening van de shoarmazaak en richtte een vuurwapen, of iets wat er sterk op leek, op de eigenaar van de zaak. Die schreeuwde de man meteen toe dat hij weg moest wezen, waarop de overvaller kennelijk zo schrok dat hij er weer vandoor ging, in de richting van het centrum van Vaassen. In de zaak waren nog twee klanten aanwezig. Na het vertrek van de man heeft de eigenaar de politie gebeld, die meteen ter plaatse kwam, een onderzoek instelde en nog heeft gezocht naar de man, helaas tevergeefs.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Via twitter is een getuigenoproep verspreid. Van de overvaller, die zijn gezicht bedekt had, is bekend dat hij donkere kleding droeg en een capuchon op had. Verder viel het vreemde, wat manke loopje van de man op. Als mensen iets hebben gezien of het signalement herkennen, roept de politie hen op te bellen met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).