19-jarige van fiets getrokken en mishandeld - GelreNieuws        

19-jarige van fiets getrokken en mishandeld

Geplaatst op 1 augustus 2011, om 21:09 uur

ZUTPHEN – In de nacht van zondag op maandag 1 augustus is een 19-jarige jongeman uit Zutphen door een groepje mannen op de Berghegelaan in Zutphen van de fiets getrokken en mishandeld.

Het lukte de jongeman te vluchten, maar liet daarbij zijn geleende fiets achter. De fiets is vermoedelijk door de mannen meegenomen. De politie is dringend op zoek naar getuigen.

Even na middernacht reed de fietser op de Berghegelaan in de richting van de Loer Enkweg in Zutphen, toen hij vier mannen op de weg zag staan. Hij werd van de fiets getrokken en mishandeld. De jongeman vluchtte, maar de fiets bleef achter. De politie is ter plaatse geweest, maar trof de mannen niet meer aan. Ook de fiets was weg. De politie stelt een onderzoek in en is op zoek naar getuigen, die mogelijk iets gezien hebben.
De signalementen van de mannen luiden als volgt.

Persoon 1 is een getinte man van rond 20 jaar, droeg zwart kort haar en is 1.75 m lang en heeft normaal postuur. Hij droeg een sportieve zwarte jas op heuplengte.
Persoon 2 is een blanke man en rond de 20 jaar. Hij is 1.85 m lang en is kaal en droeg donkere kleding. Persoon 3; is een blanke man van rond de 20 jaar. Hij is 1.80 m lang en heeft een normaal postuur. Persoon 4 is een blanke man tussen de 18 en 25 jaar. Hij heeft een normaal postuur en is ongeveer 1.80 m lang. Hij droeg donkere kleding en een shirt met korte mouwen. De politie is een onderzoek gestart en doet een dringend oproep voor tips en getuigen. men kanbellen via 0900-8844.