Scooterdief aangehouden - GelreNieuws.nl

Scooterdief aangehouden

Geplaatst op 24 augustus 2011, om 19:10 uur

ERMELO – De politie heeft op maandag 22 augustus op in Ermelo een 18-jarige Ermeloër aangehouden op verdenking van diefstal van meerdere scooters. De politie kwam de jongen na uitvoerig onderzoek op het spoor.

De politie ontving op 30 juli van oplettende voorbijgangers de melding dat er twee scooters waren aangetroffen in Ermelo. De scooters bleken afkomstig van een inbraak die plaats had gevonden in de nacht van 28 op 29 juli in een bromfietshandel aan de Fokko Kortlanglaan in Ermelo. Bij deze inbraak bleken in totaal 13 scooters weggenomen. Zes nieuwe en zeven gebruikte exemplaren.

De politie kon de man na onderzoek aanhouden. Hij is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau waar hij de diefstal bekende en zonder hulp van anderen de diefstal te hebben gepleegd.  De meeste scooters zijn intussen teruggevonden. De recherche mist nog wel een nieuwe witte Free, een gebruikte blauwe Yamaha Airos en een Gilera type Ice. De politie zoekt nog tips en getuigen voor de drie scooters die nog niet zijn teruggevonden. Het onderzoek wordt voortgezet.   2011105508

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com