Twee mannen opgepakt na forse mishandelingen

Geplaatst op 13 augustus 2011, om 14:01 uur

SILVOLDE – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 13 augustus twee mannen uit Lochem en Gendringen opgepakt, nadat ze kort daarvoor op de Ulftseweg in Silvolde twee jongens van 17 en 18 jaar hadden mishandeld. De 18-jarige werd met nog onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie die deze nacht op de Ulftseweg, rond de camping van Huntenpop, extra toezicht hield, werd rond 02.40 uur aangesproken door een 17-jarige jongen die kort daarvoor was mishandeld. Toen de agenten met het opgegeven signalement op zoek gingen naar de verdachten, troffen ze de verdachten even verderop, op straat aan. Het tweetal, een 37-jarige man uit Lochem een 45-jarige uit Gendringen, werden ter plaatse aangehouden.

Tegelijkertijd meldde zich een groepje jongelui, dat de agenten wees op een vriend van hen, een 18-jarige jongen uit Ulft, die daar vlak in de buurt op straat lag en volgens de vriendengroep mishandeld was door het tweetal, inmiddels aangehouden, verdachten.

De 18-jarige jongen was moeilijk aanspreekbaar en werd per ambulance naar het ziekenhuis in Doetinchem vervoerd. De twee verdachten zijn voor nader onderzoek ingesloten.