Agressieve winkeldief grijpt mes - GelreNieuws.nl

Agressieve winkeldief grijpt mes

Geplaatst op 20 september 2011, om 16:43 uur

APELDOORN – Een 52-jarige medewerker van een supermarkt aan de Vlijtseweg heeft maandagmiddag 19 september lichte verwondingen opgelopen nadat hij door een man gestoken is. De medewerker ging achter de man aan die door hem verdacht werd van winkeldiefstal. Een andere medewerker zou bij het incident geslagen zijn. De politie heeft twee mannen aangehouden.

Het incident gebeurde rond 16.10 uur. Een medewerker zag twee mannen langs de kassa van de supermarkt lopen. Omdat hij het vermoeden had dat één van hen mogelijk iets gestolen had, sprak hij het tweetal aan. De mannen gingen er vervolgens rennend vandoor. De winkelmedewerker riep er nog een collega bij. Zij gingen achter het duo aan. Na een korte achtervolging kwam het tot een confrontatie waarbij een winkelmedewerker met een mes gestoken is. De andere medewerker zou geslagen zijn.

De gealarmeerde politie kwam ter plaatse en heeft een 26-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats en een 42-jarige Apeldoorner aangehouden. De mannen zijn overgebracht naar het politiebureau. De winkelmedewerker die gestoken was, liep hierbij lichte verwondingen op. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. Of anoniem via 0800-7000.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com