Fietsster beroofd van telefoon in Apeldoorn

Geplaatst op 13 oktober 2011, om 17:34 uur

APELDOORN – Woensdagavond 12 oktober is een 30-jarige fietsster uit Apeldoorn op de 2e Wormenseweg beroofd van haar telefoon door vier jongens. De vrouw werd door één van de jongens geduwd, waardoor zij ten val kwam.

De vrouw fietste rond 23.00 uur op de 2e Wormenseweg, toen vier jongens vóór haar de weg versperden. De fietsster belde met haar fietsbel en wilde de jongens passeren. Op het moment dat ze langs de jongens fietste, kreeg ze van één van de jongens een duw en kwam hierbij ten val. Haar telefoon, die ze vast had, viel op de grond en deze nam de jongen die haar duwde mee. Twee van de jongens renden met de telefoondief weg, terwijl de vierde jongen nog haar tas probeerde te stelen. Toen hij de tas niet meteen los kreeg van het stuur van de fiets, ging ook deze jongen er vandoor.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De jongens hadden het volgende signalement: de jongen die de vrouw duwde is ongeveer 1,85 m lang, slank postuur, donkerkleurig haar. De andere jongens waren tussen de 1,65 m en 1.75 m lang meter lang, en hadden een normaal tot slank postuur. De politie is op zoek naar tips en getuigen en vraagt deze te bellen met 0900-8844.