Politie zoekt eigenaar pangafilet, shoarma en zalm - GelreNieuws        

Politie zoekt eigenaar pangafilet, shoarma en zalm

Geplaatst op 26 oktober 2011, om 11:09 uur


HARDERWIJK –
De politie in Harderwijk is dringend op zoek naar de eigenaar van enkele diepvriesproducten, waaronder pangafilet, shoarma, zalmfilet en kipburgers. Ze vraagt de bewoners van de wijk Drielanden en Stadsweiden om even de inhoud van de diepvriezer te controleren.

De politie trof de producten, in de nacht van maandag op dinsdag 25 oktober, aan, in een tas, die een 39-jarige verdachte bij zich had, toen hij op de Horsthout in Harderwijk werd aangehouden, op verdenking van diefstal.

In een andere tas werden twee navigatieapparaten aangetroffen. Van één apparaat is inmiddels bij de politie aangifte gedaan van diefstal uit een auto. Van het andere apparaat, vermoedelijk afkomstig uit een Volvo, is nog geen aangifte binnen.

De politie vermoedt, dat de diepvriesproducten in diezelfde nacht zijn ontvreemd uit een diepvriezer die in een schuurtje, bijkeuken of aanbouw van een woning stond, in de wijk Drielanden of mogelijk Stadsweiden.

Niet iedereen kijkt dagelijks in zijn diepvriezer, er kan dus sprake zijn van diefstal, zonder dat de eigenaar dat tot nu toe heeft gemerkt.

De verdachte zit nog vast. De politie probeert het onderzoek rond te krijgen met de aangifte of melding van de diefstal uit de diepvries en de diefstal van het navigatieapparaat.

Benadeelden wordt gevraagd, zo spoedig mogelijk te bellen met de politie via 0900-8844.