Verzorgingsartikelen weggenomen: getuigenoproep - GelreNieuws.nl

Verzorgingsartikelen weggenomen: getuigenoproep

Geplaatst op 11 oktober 2011, om 14:46 uur

DOETINCHEM – Op maandagmiddag 10 oktober heeft er een winkeldiefstal plaatsgevonden in een drogisterij op de Catharinastraat in Doetinchem. Men heeft verzorgingsartikelen weggenomen. De politie zoekt getuigen.

De politie werd maandag 10 oktober 16.00 uur geïnformeerd over de diefstal, waarbij vermoedelijk twee vrouwen en één man betrokken waren. Het drietal verliet om de beurt de winkel. Bij de laatste vrouw ging het alarm af, waarna zij wegrende. Winkelpersoneel ging er achteraan, maar men wist te ontkomen.

Signalement van de eerste vrouw: Ze is ongeveer 20 jaar en tussen de 1.60 en 1.70 lang. Ze heeft bruin haar en droeg dat in een knotje. Daarnaast droeg ze een crèmekleurige jas tot aan haar knieën. Verder had ze een donkere legging aan. Het signalement van de man: donkere huidskleur in de leeftijd tussen de 20 en 25 jaar en hij had een stoppelbaard. De derde verdachte is een vrouw: Van haar is bekend, dat ze een donkere korte jas aan had en ongeveer 20 jaar oud is. Zij heeft rood/bruin haar. Tips kunnen gemeld worden via 0900 -8844.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com