Woninginbraken in Epse en Eefde

Geplaatst op 4 november 2011, om 13:04 uur

EPSE/EEFDE – Tussen donderdag 3 en vrijdag 4 november is er ingebroken in twee woningen. Een woning aan de Rijsseltweg in Eefde en een woning aan de Dortherweg in Epse waren het doelwit. In de omgeving van de Dortherweg werden vier jonge mannen gezien. De politie komt graag in contact met mensen die meer informatie over deze mannen hebben.

Beide inbraken zijn donderdagmiddag ontdekt. In beide gevallen kwam men binnen door een raam te forceren. Wat er precies is weggenomen is nog onduidelijk. De politie is een onderzoek gestart naar de inbraken en onderzoekt ook of de twee inbraken in verband staan met elkaar.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Een getuige zag donderdagmiddag een verdachte situatie aan de Dortherweg. Vier jonge mannen hielden zich daar verdacht op. Door de politie heeft nog naar deze personen uitgekeken, maar zij werden niet aangetroffen. Even later bleek dat er was ingebroken bij een woning aan de Dortherweg. Mogelijk hebben de mannen iets te maken met de inbraak. De politie komt graag in contact met mensen die meer informatie hebben of iets gezien hebben. Zij kunnen bellen met 0900 – 8844.