Moeder (41) drama Terwolde aangehouden - GelreNieuws        

Moeder (41) drama Terwolde aangehouden

Geplaatst op 18 januari 2012, om 19:29 uur

TERWOLDE – De politie heeft de 41-jarige vrouw die verdacht wordt van de moord op haar twee zoontjes Joey en Jayden (7 en 10 jaar) formeel aangehouden. De vrouw ligt nog in het ziekenhuis, maar is inmiddels stabiel en zal woensdagavond worden verhoord, meldt de politie.

De vrouw zou haar zoontjes hebben omgebracht in een huisje op recreatiepark De Scherpenhof in Terwolde. De nieuwe vriend van de moeder trof het gruwelijke tafereel maandagnacht rond één uur aan. Hij belde direct de hulpdiensten, maar toen die bij het witte huisje kwamen, bleken de kinderen dood. De vrouw bleek ernstig gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.

De vrouw mag nu alleen contact hebben met haar advocaat. De politie houdt toezicht in het ziekenhuis. Om welk ziekenhuis het gaat, is niet bekend gemaakt.

Woensdag zijn de lichamen van beide jongens onderzocht door het Nederlands Forensisch Instituut om de doodsoorzaak vast te stellen. Hierover doet de politie geen mededelingen. De twee lichamen zijn overgedragen aan de familie.

Zie ook:
– Vader was al bang voor drama Terwolde
– School herdenkt kinderen drama Terwolde
– Kinderen dood bij familiedrama in Terwolde