Politie op zoek naar pinpasdief Lichtenvoorde

Geplaatst op 8 maart 2012, om 19:50 uur

LICHTENVOORDE – De politie heeft foto’s gepubliceerd van een nog onbekende man die in Den Bosch heeft geprobeerd te pinnen met een bankpas gestolen bij een woninginbraak in Lichtenvoorde. De foto’s zijn geplaatst op depolitiezoekt.nl.

De inbraak vond plaats op zondag 22 januari in een woning aan de Europaweg en werd rond 18:30 uur ontdekt toen een van de bewoners thuiskwam. Het hele huis werd doorzocht. Er zijn sieraden gestolen, een bankpas en een geldbedrag. De dader of daders zijn vermoedelijk binnen gekomen door een raam te forceren. Het inbrakenteam van de politie stelde een uitgebreid onderzoek in, inclusief sporen- en buurtonderzoek.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De politie kreeg de beschikking over beelden van een verdachte toen duidelijk werd dat iemand in de nacht na de inbraak in Den Bosch heeft geprobeerd te pinnen met de gestolen bankpas. Het bleef beperkt tot een poging, er is geen geld gepind. De pinpoging vond plaats in de nacht van zondag op maandag 23 januari. De politie hoopt dat iemand de man op de foto’s herkent.