Inbreker botst met gestolen auto op boom

Geplaatst op 19 april 2012, om 16:16 uur

APELDOORN – In de nacht van woensdag op donderdag is er bij een woninginbraak in een woning aan de Zwarte Kijkerweg in Apeldoorn een auto gestolen. De gestolen auto werd even later teruggevonden nadat de bestuurder ermee tegen een boom was aangereden.

De bewoonster werd rond middernacht wakker van een inbreker in haar slaapkamer. De inbreker ging er onder meer haar autosleutels en vervolgens haar auto vandoor.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Kort daarop, de politie was onderweg naar de vrouw, kwam er bij de politiemeldkamer de melding binnen dat er op de Amersfoortseweg een auto tegen een boom was gereden. Dit bleek om de gestolen auto te gaan. Omstanders hebben de gewonde inbreker nog willen helpen, maar deze was hier niet van gediend. Hij is vervolgens het bos in gevlucht. De politie heeft nog naar de man gezocht en hierbij een helikopter ingezet, maar heeft de gevluchte man niet meer aangetroffen.

De politie heeft de inbraak in onderzoek en is op zoek naar getuigen of tips. Mensen die iets gezien hebben kunnen zich bij de politie melden via 0900-8844.