Lichtgewonde bij overval café in Apeldoorn

Geplaatst op 15 april 2012, om 18:20 uur

APELDOORN – Twee mannen hebben zondag aan het eind van de ochtend een gewapende overval gepleegd op café Finnegan’s aan het Caterplein in het Apeldoorn. Daarbij is een medewerker lichtgewond geraakt. Dat meldt de politie.

Twee medewerkers waren kort voor openingstijd, rond half twaalf, in het café aan het werk toen de twee overvallers binnenkwamen. De twee dreigden met een vuurwapen. Eén medewerker is door een overvaller mishandeld en liep daarbij een lichte verwonding op aan zijn gezicht. Na de overval gingen de mannen er met een klein geldbedrag vandoor.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De mannen waren redelijk klein, ongeveer 1 meter 70 lang. Ze droegen donkere kleding. Eén overvaller had een zwarte jas aan en droeg witte sportschoenen.

De politie heeft met meerdere eenheden en een politiehelikopter direct na de melding gezocht naar de daders maar helaas zijn ze niet aangetroffen. De medewerkers zijn opgevangen en hun verklaringen zijn opgenomen. Ze worden in contact gebracht met Slachtofferhulp. Voor de gewonde man kwam een ambulance. Hij is ter plaatse aan zijn verwondingen behandeld. De politie stelt een uitgebreid onderzoek in, inclusief een sporenonderzoek ter plaatse.