Politie zoekt getuigen diefstal boot op aanhanger - GelreNieuws        

Politie zoekt getuigen diefstal boot op aanhanger

Geplaatst op 19 april 2012, om 16:37 uur

EEFDE – De politie vraagt getuigen die iets kunnen melden over de diefstal van een trailer met daarop een zeven meter lange boot. De diefstal is woensdagavond aan het begin van de avond gepleegd op de Quatrebrasweg in Eefde. Een gedupeerde Engelsman deed via internet aangifte.

De politie onderzoekt de diefstal en heeft na de internetaangifte contact met de aangever gehad om meer duidelijkheid over de locatie van de diefstal te krijgen. De aangever was op de bewuste avond bij het Chinese restaurant op de doorgaande weg tussen Eefde en Gorssel (N 348) gaan eten. Hij parkeerde zijn combinatie met daarop een boot vlakbij het restaurant en vergrendelde de aanhanger met een wielklem.

Toen hij omstreeks 21.00 uur terugkwam was de aanhanger met boot verdwenen. De aanhanger, een zelfgemaakte constructie, is voorzien van het Engelse kenteken P17NKB en het gaat om een Bayliner Cabin Cruiser. De boot heeft een zwarte kiel, een gebroken witte romp en zijkant met een oranje opbouw. De waarde is ongeveer 11.000 euro. Tips over de diefstal zijn welkom op 0900 – 8844.