Gewonden bij overval supermarkt in Arnhem - GelreNieuws        

Gewonden bij overval supermarkt in Arnhem

Geplaatst op 2 mei 2012, om 21:46 uur

ARNHEM – Twee medewerkers van de Jumbo-supermarkt aan het Elderveldplein in Arnhem zijn woensdagavond lichtgewond geraakt bij een overval. Dat meldt de politie die een onderzoek is gestart en op zoek is naar getuigen.

Vier overvallers kwamen rond acht uur de winkel binnen en bedreigde personeel en klanten met vuurwapens. De caissières moesten hun kassa openen, waarna de lades er vervolgens met grof geweld uit werden getrokken. De overvallers zijn er met een onbekend geldbedrag op de fiets vandoor gegaan, richting de Drielse dijk. Door het geweld wat de overvallers gebruikten, raakte twee medewerkers lichtgewond. Ambulancepersoneel heeft de twee ter plaatse behandeld.

Eén van de mannen was beduidend groter dan zijn mededaders. Hij is ongeveer 2 meter lang en droeg een paars vest en een grijze joggingbroek. De overige drie mannen zijn ongeveer 1 meter 80 lang en waren donker gekleed. Eén van hen droeg Nike Air Max schoenen. Eén ander droeg een zwarte winterjas met lichte bonkraag rond de capuchon. Allen hadden een normaal postuur en vermomd.