Diefstal zilveren bedels bij juwelier - GelreNieuws.nl

Diefstal zilveren bedels bij juwelier

Geplaatst op 22 november 2012, om 17:41 uur


DINXPERLO
– De politie verdenkt een jonge vrouw ervan eerder dit jaar diefstal van zilveren bedels te hebben gepleegd bij een juwelier aan de Grensstraat in Dinxperlo. Een eerdere oproep in de media had geen succes. 

De diefstal vond op dinsdag 5 juni van dit jaar plaats bij de plaatselijke juwelier op het moment dat personeel met een andere klant bezig was. Een jonge vrouw met een baby in een kinderwagen nam kort voor het middaguur een doos met enkele tientallen bedels weg. Later heeft zij nog contact met de winkelier gezocht.

Tijdens het onderzoek kwamen beveiligingsbeelden van de diefstal beschikbaar. Hier is de vrouw duidelijk herkenbaar. Het opsporingsonderzoek zorgde nog niet voor haar aanhouding en in overleg met de officier van justitie is besloten de bewuste vrouw op te roepen zich te melden.

In de media is bekend gemaakt, dat wanneer de vrouw zich niet zou melden, de beelden openbaar gemaakt werden. Nu de vrouw een maand de gelegenheid heeft gehad om zich te melden, heeft de politie de volgende stap in het onderzoek gezet.

Herkent u deze vrouw? Tipgevers kunnen bellen met 0900 – 8844 en naar de politie Aalten vragen of onderstaand tipformulier invullen en versturen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com