Brutale inbraak in supermarkt

Geplaatst op 28 december 2012, om 09:55 uur

APELDOORN – Op donderdagochtend heeft een inbreker de ruit van een supermarkt vernield. Een medewerkster was de geldautomaat aan het bijvullen. Zij liep enkele lichte verwondingen op door het rondvliegende glas. De inbreker ging er zonder geld vandoor. 

Het incident is rond 07:40 uur bij de politie gemeld. De inbreker had met een hamer de ruit van de supermarkt ingegooid. Achter de ruit was een medewerkster de geldautomaat aan het bijvullen. Door de vernielde ruit probeerde de dief geld te stelen maar dat is niet gelukt. Hij ging er vandoor richting de Kayersdijk. De medewerkster is opgevangen door haar collega’s. Zij liep enkele lichte verwondingen op.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Omdat het nog donker was, is er weinig van de dader bekend. Het gaat om een kleine man of vrouw met donkere kleding en een normaal postuur. Hij of zij droeg mogelijk een rugtas. De politie startte een burgernetactie en heeft een tweet verstuurd. Getuigen die iets verdachts hebben gezien of informatie hebben, worden opgeroepen te bellen met 0900-8844.