Inbraak bij cafetaria in Zutphen

Geplaatst op 19 maart 2013, om 15:14 uur

ZUTPHEN – In de nacht van zaterdag op zondag 20 januari is er ingebroken in een cafetaria aan de Ruys de Beerenbrouckstraat in Zutphen. De inbraak is op beeld vastgelegd en vrijgegeven.

De inbraak vond rond 04:00 uur plaats. Dankzij een inbraakalarm was de politie heel snel ter plaatse, maar trof helaas geen verdachten meer aan. Er bleek een buitendeur van een magazijn te zijn geforceerd om binnen te komen. Op de beelden zijn duidelijk twee inbrekers te zien, een van hen heeft vermoedelijk het breekvoorwerp waarmee de deur geforceerd is nog in zijn hand. Er is bij de inbraak geen buit gemaakt, vermoedelijk zijn de daders er snel weer vandoor gegaan toen ze merkten dat hun inbraak ontdekt was.

De daders zijn twee mannen die die nacht allebei donkere kleding droegen. De ene man droeg een soort bivakmuts en een lange, donkere jas met een opvallende bontkraag. De andere man droeg die nacht een donkere jas met capuchon en vermoedelijk een vale spijkerbroek.

De politie is op zoek naar mensen die de mannen herkennen of meer weten over deze inbraak. Tips zijn welkom via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000

[jwplayer mediaid=”87278″]