Doetinchemmer opgepakt voor schietincident - GelreNieuws        

Doetinchemmer opgepakt voor schietincident

Geplaatst op 8 juni 2013, om 12:41 uur

DOETINCHEM/ARNHEM – De politie heeft donderdagmiddag in Arnhem twee personen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het schietincident dat afgelopen dinsdag plaatsvond in Grathem. Het gaat om een 32-jarige uit Duiven en een 35-jarige man uit Doetinchem.

De man uit Duiven is vrijdag in vrijheid gesteld, maar blijft wel verdachte. Vrijdag is in de loop van de dag een derde verdachte aangehouden in Arnhem. Het gaat om een 32-jarige man uit Roermond.

Uit onderzoek blijkt dat er dinsdagavond in en bij de woning aan de Clausstraat is geschoten. In de woning is niemand aangetroffen. De politie startte een onderzoek op dat heeft geleid tot de aanhouding van de drie verdachten. De rol van de verdachten bij het schietincident wordt onderzocht. Het onderzoek wordt voortgezet en meer mededelingen worden niet gedaan. De recherche sluit meer aanhoudingen niet uit.

Getuigen waarmee de politie nog niet gesproken heeft of mensen die anderszins belangrijke informatie kunnen hebben over dit incident worden opgeroepen dit te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.