Opstootjes na afterparty in Zutphen - GelreNieuws.nl

Opstootjes na afterparty in Zutphen

Geplaatst op 10 juli 2013, om 13:47 uur

ZUTPHEN – De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag 10 juli aan de IJsselkade moeten optreden nadat een aantal bezoekers van een afterparty tot twee keer toe op straat met elkaar op de vuist ging. In elk geval één bezoeker raakte lichtgewond.

Surveillerende agenten zagen omstreeks 02.30 uur dat er een grote groep jongeren op de IJsselkade stond. Er werd onderling geduwd en getrokken. Een personeelslid van de daar gelegen horecazaak probeerde de boel te sussen. Dit lukte niet, waarop de politie assistentie verleende. Een aantal jongeren weigerde weg te gaan, waarop van hen werd gevorderd om de binnenstad te verlaten.

Tijdens het verwijderen van de jongeren werden ook twee politiehonden ingezet. Twee jongeren die te dicht bij de honden kwamen, liepen een beet op. Over eventueel letsel is niets bekend.

Bij een tweede opstootje, dat even later plaatsvond, liep een 17-jarige Zutphenaar een snee aan zijn gezicht op. Een onderzoek naar de verdachte wordt ingesteld. De politie houdt er rekening mee, dat er zich de komende dagen  betrokkenen van de opstootjes melden om aangifte te doen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com