”Ik leef nog dankzij die eikenboom” - GelreNieuws.nl

”Ik leef nog dankzij die eikenboom”

Geplaatst op 8 augustus 2013, om 16:53 uur

LEUVENHEIM  – Boomschors eraf, hekwerk kapot en de tuin is vernield, maar ik leef nog dankzij die eikenboom. Zo zegt de buurvrouw van de woning waar afgelopen nacht een bestelwagen ramde.

‘’Ik wilde vorig jaar de boom kappen, maar gelukkig heb ik het uiteindelijk niet gedaan. Deze boom heeft m’n leven gered.’’. Dat zijn de woorden van de vrouw die naast het huis woont waar de auto tegen de woning tot stilstand kwam. Ze was televisie aan het kijken totdat ze een enorme klap hoorde. Ze liep naar buiten en zag de enorme ravage en een bestelwagen die op de kant naast de woning lag. “Als de boom er niet was, was die zo in mijn huis binnengereden. Dan had ik het niet overleefd als ik zie hoe de ravage nu is’’.

Omroep Gelderland heeft vandaag een reportage gemaakt met buurtbewoners. Ook Hart van Nederland heeft een item gemaakt. Op Omroep Gelderland zal het om 18:00 uur in het nieuws te zien zijn. Bij SBS6 om 19:00 uur. Ook zijn er beelden te zien van GelreNieuws.

Zie ook:

– Bestelwagen ramt woning in Leuvenheim