Bloemen op plaats verongelukte motorrijder - GelreNieuws.nl

Bloemen op plaats verongelukte motorrijder

Geplaatst op 27 oktober 2013, om 20:07 uur

ARNHEM – Een brandende kaars en bloemen zijn de stille getuigen van wat er gistermiddag heeft plaatsgevonden. Een 26-jarige Arnhemse motorrijder kwam om bij een ongeval.

De motorrijder verongelukte op de Pieter Calandweg in Arnhem. Er zijn nog veel sporen op de weg te zien waar de politie aantekeningen heeft gemaakt voor het onderzoek.

Familie en kennissen hebben vannacht en vandaag een kaars en bloemen neergelegd op de plek des onheils. Ze zijn erg verdrietig dat het slachtoffer overleden is, ‘Het was een goede motorrijder die wel van crossen hield, maar deze stunt werd hem uiteindelijk fataal’, zo vertelt een kennis van het slachtoffer. Volgens haar waren er vele getuigen die het tragische ongeval hebben zien gebeuren. ‘Mensen keken naar hem hoe hij reed, daar hield hij  van, helaas kan hij dat nou nooit meer doen’.

Op Facebook gaan geruchten rond dat hij zou worden uitgedaagd om te spinnen met zijn motor en toen de macht over het stuur verloor. De politie wil dit echter niet bevestigen.

– Motorrijder overleden bij ongeval Arnhem