Politie zoekt getuigen van bedreiging - GelreNieuws.nl

Politie zoekt getuigen van bedreiging

Geplaatst op 21 november 2013, om 13:54 uur

’S-HEERENBERG – Woensdagmiddag heeft een 29-jarige man uit ’s-Heerenberg bij de politie aangifte gedaan van bedreiging. De politie heeft de zaak in onderzoek en komt graag in contact met getuigen om meer duidelijkheid te krijgen over wat er precies is gebeurd.

De man gaf aan dat hij rond 12.30 uur aan de Oude Doetinchemseweg bij een bushalte stond te wachten toen er een bedrijfsbusje voorbij kwam rijden. De bijrijder van dit busje is uitgestapt en zou de man hebben bedreigd met mogelijk een wapen. Op het moment dat de lijnbus aan kwam rijden is de bijrijder weer ingestapt en is het bedrijfsbusje doorgereden.

De inzittende van het bestelbusje hebben zich inmiddels zelf bij de politie gemeld. De politie komt nog wel graag in contact met getuigen om een beter beeld te krijgen van wat er is gebeurd. Ten tijden van de mogelijke bedreiging stonden bij de bushalte een man en een vrouw met een jong kind op de lijnbus te wachten. Deze personen zijn getuigen geweest van de bedreiging en zijn na de bedreiging in de lijnbus richting het centrum van ’s-Heerenberg gestapt. De politie komt graag in contact met deze personen en vraagt hen te bellen met 0900-8844.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com