Twee mensen gewond bij woningoverval

Geplaatst op 4 december 2013, om 00:34 uur

DOETINCHEM – In de Delistraat zijn dinsdagavond twee mannen in een tuinhuis overvallen. Beide slachtoffers zouden zijn mishandeld en een van hen werd gekneveld.

De slachtoffers raakten (niet levensbedreigend) gewond en zijn in het ziekenhuis behandeld. Van de daders ontbreekt nog elk spoor. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op te reageren.Volgens de slachtoffers werden zij verrast door drie gemaskerde mannen. De woning is doorzocht. Het is onbekend wat de overvallers buit hebben gemaakt. Nadat de overvallers waren vertrokken, wisten de slachtoffers de politie te waarschuwen. Agenten hebben nog vergeefs naar de daders gezocht. Het is onduidelijk hoe en in welke richting zij zijn gevlucht.

Volgens de slachtoffers waren de daders allen gemaskerd en in het donker gekleed. Getuigen die iets hebben gezien of gehoord dat verband kan houden met de zaak worden verzocht contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem reageren kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.