Woning in Velp overvallen - GelreNieuws.nl

Woning in Velp overvallen

Geplaatst op 5 februari 2014, om 13:45 uur

VELP – In de nacht van dinsdag op woensdag heeft er in een woning aan de Doctor A. van de Willigen Seniorlaan in Velp een overval plaatsgevonden. De politie heeft de woningoverval in onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Rond 02.45 uur drongen drie mannen de woning binnen. Ze dreigden hierbij met een vuurwapen, of iets dat hier op leek. Kort nadat ze de woning binnendrongen zijn ze zonder buit gevlucht. De man en vrouw die in de woning aanwezig waren liepen hierbij geen letsel op.

De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar mogelijke getuigen. Het gaat om drie (donker) getinte mannen van tussen de 25 en 40 jaar oud. Twee van hen waren rond de 1.70 meter lang en hebben kort haar. De derde man is rond de 1.80 meter lang en heeft langer haar. Alle drie de mannen droegen een spijkerbroek met verder donkere kleding.

Na de woningoverval zijn de mannen vermoedelijk in een auto gestapt en weggereden in de richting van de Doctor van der Feltzlaan. Personen die in de omgeving iets verdachts hebben gezien of mogelijke getuigen zijn geweest van de overval worden verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com