Medewerker bezorgservice Apeldoorn overvallen - GelreNieuws.nl

Medewerker bezorgservice Apeldoorn overvallen

Geplaatst op 8 december 2014, om 19:18 uur

Foto: Charles MollAPELDOORN- In de nacht van zondag op maandag is een 21-jarige medewerker van een bezorgservice overvallen, waarbij een scooter en een geldbedrag buitgemaakt zijn.

De medewerker had juist de zaak op de hoek van de Kayersdijk en de Mezenweg afgesloten toen hij belaagd werd door een tot nog toe onbekende man. De overvaller spoot een bijtende vloeistof in het gezicht van de medewerker en eiste geld en de sleutels van de snorscooter.

De snorscooter is maandagmiddag aangetroffen, naar de dader wordt gezocht. Hij droeg een donkere joggingbroek met een witte verticale streep langs de benen, een donker gewatteerde jas met capuchon en een donkere muts. Hij sprak accentloos Nederlands en is naar alle waarschijnlijkheid tussen de 20 en 25 jaar oud.

De snorscooter is achtergelaten op de Drapeniersdonk. De politie is op zoek naar mensen die iets gezien hebben aan de Kayersdijk of in de omgeving van de Drapeniersdonk wat met de overval te maken kan hebben gehad. U kunt bellen met 0900-8844 of anoniem naar 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com