Hall: man overvallen in woning - GelreNieuws.nl

Hall: man overvallen in woning

Geplaatst op 2 februari 2015, om 18:11 uur

foto: Persbureau HeitinkHALL– In de nacht van zondag op maandag is een 32-jarige man in zijn woning aan de Grolweg in Hall op een overvaller gestuit. De overvaller ging er met een geldbedrag vandoor. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen.

De man was rond 03.00 uur net thuisgekomen, toen hij een onbekende man in zijn woning aantrof. De overvaller bedreigde hem met een vuurwapen – of het een echt wapen was is niet bekend – en eiste geld. De 32-jarige man is niet mishandeld maar werd wel door de overvaller vastgebonden, voordat deze er met ondermeer de portemonnee van de bewoner vandoor ging.

Na het vertrek van de overvaller is de bewoner enige tijd buiten bewustzijn geweest en toen hij bijkwam kostte het hem de nodige tijd om, vastgebonden en wel, bij een telefoon te komen en de politie te alarmeren. Even na half zes kwam de melding over de overval bij de politie binnen.

De politie ging direct ter plaatse en heeft de man bevrijd. Het overvallenteam van de politie heeft de overval in onderzoek en is heel benieuwd of iemand iets gezien heeft afgelopen nacht.
De overvaller is naar schatting 1.80m lang en heeft een normaal tot fors postuur. Hij heeft een blanke, wat pokdalige huid. De man sprak Nederlands met een licht accent. Hij droeg een zwarte, glimmende vrij lange jas, met een capuchon met bontrand, een donkere broek en gympen.

Het is niet bekend hoe de overvaller zich verplaatst heeft. Heeft u afgelopen nacht, of mogelijk al eerder, verdachte personen of voertuigen gezien in de omgeving van de Grolweg, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.