Fietsendief uit Arnhem opgepakt in Den Haag - GelreNieuws.nl

Fietsendief uit Arnhem opgepakt in Den Haag

Geplaatst op 13 november 2015, om 12:57 uur

foto: Persbureau HeitinkDEN HAAG/ARNHEM – Surveillerende politieagenten betrapten vrijdagochtend twee fietsendieven op heterdaad, toen ze in de omgeving van het Centraal Station in Den Haag een fiets wegnamen.

Een agent in burger zag vrijdagochtend dat twee mannen op het Prins Willem Alexanderhof opvallend veel belangstelling hadden voor de daar gestalde fietsen. De agent besloot het tweetal te volgen en zag dat ze naar de fietsenstalling bij de Koninklijke Bibliotheek liepen. Ook daar hadden ze erg veel belangstelling voor de gestalde fietsen. Het tweetal liep vervolgens naar de Theresiastraat, daar raakte de agent hen even kwijt, maar korte tijd later zag hij de twee op een fiets fietsen. Hij zag dat een van de mannen afstapte en bij een fietsenstalling op de Theresiastraat probeerde een tweede fiets te stelen.

De agent riep de hulp van zijn collega’s in en samen hielden ze de twee verdachten aan. Het bleek te gaan om twee 19-jarige mannen uit Den Haag en Arnhem. Een van de verdachten had een schroevendraaier bij zich.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com