Vrouw (22) van fiets getrokken en aangerand in Laren - GelreNieuws.nl

Vrouw (22) van fiets getrokken en aangerand in Laren

Geplaatst op 5 januari 2016, om 18:57 uur

politie_copyright-robindonderwinkelLAREN – In de vroege ochtend van nieuwsjaarsdag, rond 06.15 uur, is een 22-jarige vrouw uit het Achterhoekse Laren ernstig aangerand door een onbekende man langs de Markeloseweg in haar woonplaats. Dat meldt de politie dinsdag.

De vrouw was na het uitgaan rond de jaarwisseling fietsend op weg naar huis toen zij ter hoogte van landgoed Verwolde een auto in een zijpaadje zag staan waar een man bij vandaan kwam rennen, in de richting van de vrouw. De vrouw werd door de man van haar fiets getrokken en er ontstond in de berm een worsteling tussen de twee. Tijdens deze worsteling heeft de man de vrouw op grove wijze aangerand en onzedelijk betast. De dader ging er op een gegeven moment vandoor toen iemand naderde, en reed op hoge snelheid weg, richting Laren. Nadat de vrouw thuis was opgevangen, is later die ochtend de politie gebeld.

Onderzoek
Zedenrechercheurs hebben de zaak in onderzoek en de politie wil graag weten of er mensen zijn die iets hebben gezien wat met dit voorval te maken kan hebben gehad. Misschien zijn er mensen die de auto van de dader en/of de dader zelf langs de Markeloseweg hebben zien staan vóór de aanranding, of hem na het voorval misschien in de omgeving hard hebben zien wegrijden.

Getuigen en tips gezocht
Zeer waarschijnlijk ging het om een donkere auto met ronde achterlichten. Van de dader is alleen bekend dat het een blanke, Nederlandssprekende man betreft. Denkt u de dader en/of zijn auto gezien te hebben? Aarzel niet en geef het door aan de politie via 0900-8844.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com